ALOE-SHIP FOREVER

1. Od 1. srpnja 2019. do 15. lipnja 2020., svih 12 mjeseci, prije 15. u mjesecu, napravite najmanje jednu narudžbu u vrijednosti od 1 boda koja sadrži najmanje 1 Aloe mini gel paket (šifra 71612)! Ako ste napravili barem jednu takvu narudžbu u svakom od 12 uzastopnih mjeseci, a prije 15. srpnja 2020., mi ćemo vam dostaviti vašu posljednju narudžbu koja ispunjava gore navedene uvjete besplatno i kao poklon Vam šaljemo i jedan komplet Sonya Daily Skin Care System!

2. Od 1. srpnja 2019. do 15. lipnja 2020., svih 12 mjeseci prije 15. u mjesecu, imajte najmanje 1 narudžbu od 2 boda koja sadrži najmanje 2 Aloe mini gel paketa (71612)! Ako ste izvršili barem jednu takvu narudžbu u svakom od 12 uzastopnih meseci, a prije 15. lipnja 2020., mi ćemo dostaviti vašu posljednju narudžbu koja ispunjava gore navedene uvjete besplatno i također Vam šaljemo 1 Sonya Daily Skin Care System za njegu kože i 1 Infinite Skin Care Kit!

3. 1. srpnja 2019. do 15. lipnja 2020. godine, svih 12 mjeseci, prije 15. u mjesecu, naručite najmanje 1 paket Vital5 (456-459)! Ako ste izvršili barem jednu takvu narudžbu u svakom od 12 uzastopnih mjeseci, a prije 15. u lipnju 2020., mi ćemo vam dostaviti vašu posljednju narudžbu koja ispunjava gore navedene uvjete besplatno, a kao poklon saljemo 1 Vital 5 paket! *

* Ako se serija narudžbi ne može završiti u roku od 12 mjeseci zbog mogućeg nedostatka proizvoda, Aloe-Ship Forever može se nastaviti sa zamjenskim proizvodom kojeg ce odrediti Forever Living Products. Kada proizvodi iz originalnog programa postanu ponovo dostupni, Aloe-Ship Forever se nastavlja po prvobitnim uvjetima.

 

ČESTA PITANJA

• Mogu li istovremeno raditi više razina u ALOE-SHIP FOREVERU?
Da, ako su razine razdvojene, a svaka posebna narudžba odgovara ALOE-SHIP FOREVER programu prije 15. u mjesecu.

• Mogu li jednom narudžbom raditi više razina istovremeno?
Ne, ako serija narudžbi ispunjava zahtjeve nekoliko razina, poklon najvise razine ALOE-SHIP FOREVER daje se u 12. mjesecu.

• Ako počnem na jednoj određenj razini, mogu li prijeći na drugu razinu u razdoblju od 12 mjeseci?
Da, možete se prebaciti na nižu razinu. Na primjer, ako ALOE-SHIP FOREVER započnete na razini na točki 2, možete se prebaciti na razinu navedenu u točki 1 ili na razinu koja je navedena u točki 3, (pod uvjetom da ste vec od srpnja ispunili uvjete i točke 2. i točke 3.) dok ispunjavate 12-mjesečnu seriju naručivanja i ako su uvjeti pokriveni od prvog mjeseca narudžbe.

• Da li se dobijaju bodovi za poklon proizvode?
Ne

• Koje se narudžbe računaju za ALOE-SHIP FOREVER porgram?
Sve narudžbe koje odgovaraju uvjetima ALOE-SHIP FOREVER programu predane osobno, putem telefona i webshopa u Hrvatskoj i Sloveniji, ali narudžbe kod propisanih 12 mjeseci moraju se ostvariti samo u jednom uredu (ili sve narudžbe u Hrvatskoj ili sve narudžbe u Sloveniji).

Pošalji košaricu emailom
Vaša košarica će biti sačuvana i link na nju će biti generiran. Ukoliko ste prijavljeni (logirani) na webshopu, link na košaricu će sadržavati i Vaše sponzorske podatke.
Povratak Pošalji košaricu emailom
Vaša košarica je uspješno poslana

0