Novosti iz Forever ureda

Poštovani Foreverovi Poslovni Suradnici,
ovim putem želim s vama podijeliti nekoliko informacija:
RAZVOJ NOVIH PROIZVODA
 
Forever Living Products – The Aloe Vera Company –  je na ovogodišnjem Global Rallyju u Dallasu najavio značajne razvojne promjene i brojne nove proizvode koji uskoro stižu i na naše tržište.
  • Novi Forever Aloe Vera Gel, Forever Aloe Berry Nectar i Forever Aloe Peaches – prvi aloe vera napitci na svijetu proizvedeni bez konzervansa i to u ambalaži koja se može 100% reciklirati.
    Uvođenje Aloe Vera Gela na tržište očekujemo uskoro,  a svega nekoliko tjedana nakon toga očekujemo Berry Nectar i Peaches ovisno o stanju zaliha. Forever Freedom još je u postupku registracije. Do pojave novih napitaka  u prodaji će biti i dalje «stari» napitci dokazane kakvoće.
  • Novi Pro B -ovaj – u značajnoj mjeri unaprijeđen –  dodatak prehrani zauzeti će mjesto Forever Active Probiotica. Uvođenje ovog proizvoda na tržište očekuje se u jesen 2018, ovisno o stanju zaliha.
  • Novi Sonya Daily Skin Care – ovaj komplet – kojoj osnovu čini aloe vera gel – zamijeniti će kozmetički set  Fleur de Jouvence. Uvođenje na tržište pojedinačnih komponenata ovog seta već je u tijeku. Cijeli komplet biti će dostupan nakon uvođenja svih proizvoda pojedinačno.
Pošalji košaricu emailom
Vaša košarica će biti sačuvana i link na nju će biti generiran. Ukoliko ste prijavljeni (logirani) na webshopu, link na košaricu će sadržavati i Vaše sponzorske podatke.
Povratak Pošalji košaricu emailom
Vaša košarica je uspješno poslana

0