Rex Maughan – sjećanje s ljubavlju

Slomljenih srca objavljujemo da nas je napustio naš Rex Maughan.

Znamo da će ova vijesti za mnoge predstavljati šok i svjesni smo toga, ali naša ljubav ide svakom od vas. Rex će biti zapamćen kao suprug Ruth, otac Todda, Sonye i Gregga. Djed 12, unuka, pradjed njih 16, poduzetnički div i prijatelj milijunima. Bio je zadovoljan u bilo kojem okruženju; u nazočnosti kraljevskih članova, na obronku jednog od njegovih rančeva ili jednostavno lutajući svojom voljenom Samoiom. Rođen u poljoprivrednoj obitelji u Soda Springsu u državi Idaho, narastao je iz tih skromnih početaka i izgradio carstvo koje je dotaklo milijune. Ipak, nikada nije izgubio ljubav prema zajednici i ljudima oko sebe. Pamtio je imena, grlio sve i uvijek je imao vremena slušati. Njegova će ostavština biti nada i ljubav koja se proširila u svaki kutak svijeta.

Mnogi se od vas možda pitaju što mogu učiniti kao pomoć i mi to cijenimo. Za sada vas molimo da zagrlite najdraže, da se prvi ispričate i tražite priliku pomoći onima oko sebe. Za vas u Foreveru – znamo da bi vam Rex rekao da razgovarate s što više ljudi i da nikada ne zaboravite da je snaga Forevera snaga ljubavi.

Razumijemo da će mnogi htjeti sudjelovati u Rexovim oproštaju. Međutim, zbog ograničenja COVIDOM očekuje se da će ovo biti intimni obiteljski sprovod i globalna digitalna proslava života. Više detalja poslati ćemo sljedećih dana.

Volimo vas sve,
obitelj Maughan

https://www.foreverliving.hr/preuzimanja/Rex_Maughan_Statement_HR.pdf

1
Pošalji košaricu emailom
Vaša košarica će biti sačuvana i link na nju će biti generiran. Ukoliko ste prijavljeni (logirani) na webshopu, link na košaricu će sadržavati i Vaše sponzorske podatke.
Povratak Pošalji košaricu emailom
Vaša košarica je uspješno poslana

0