Alpha-E Factor (187)

Dostupno
  • Šifra: 187
  • CC bodovi: 0.149

54,05 

(407,24 kn)

PDV uključen u cijenu
Nakon registracije cijena proizvoda će za Vas iznositi 51,35 

Opis

Forever Alpha-E Factor® iznimno je bogat sastojcima koji će hraniti vašu kožu kao nijedan proizvod dosad! Osigurava vlažnost duboko unutar kože kako bi omogućio glatkoću kože za njezin mlađi izgled.

Deklaracija

FOREVER ALPHA-E FACTOR, 30 ml /187/

emulzija za hidrataciju, omekšavanje i regeneraciju kože

koja stvara optimalnu licu za zaštitu od štetnog utjecaja okoline. Preporučuje se za normalnu, suhu i osjetljivu kožu. Za postizanje bolje učinkovitosti Alpha-E Factor, primijenite nakon nanošenja R3 Factora i Recovering Night Creme ili Firming Foundation Lotion proizvoda.

SASTOJCI: Caprylic/Capric Triglicerid Cyclomethicone Tocopheryl Acetate, Retinil Palmitate, Ascorbyl Palmitate, Aloe Vera Extract, Bisabolol, Tocopferol, Lecithin, Borago Officinalis, Glicine Soya oil, Methylparaben, Propylparaben, Parfum

NAČIN UPORABE: kapaljkom nanesite nekoliko kapljica proizvoda lice, vrat i na suhe dijelove kože i nježno razmažite jagodicama prstiju.

UPOZORENJE: Samo za vanjsku uporabu. Izbjegavajte da krema dospije u oči. U slučaju nadraženosti obilno isperite oči vodom.

Kontrolni broj i rok trajanja otisnuti su na vanjskom pakiranju.

Proizvođač: FOREVER LIVING PRODUCTS, SAD

Uvoznik: FLP-Podružnica Zagreb, Trakošćanska 16

Forever Direct EU B.V.

t’ Appeltje 4751  XJ Oud Gastel, Netherland

 

Pošalji košaricu emailom
Vaša košarica će biti sačuvana i link na nju će biti generiran. Ukoliko ste prijavljeni (logirani) na webshopu, link na košaricu će sadržavati i Vaše sponzorske podatke.
Povratak Pošalji košaricu emailom
Vaša košarica je uspješno poslana

0